KOZMETIČNI DEL

Kot celoten Klub lepote tudi kozmetični salon v njem stremi k vašemu zdravju in dolgoročnemu dobremu počutju. Tako smo ponosni, da vam lahko ponudimo le storitve, ki pripomorejo k ravnotežju telesa. Marsikatere estetske storitve torej pri nas ne najdete, storitve, ki pa vam jih nudimo smo popeljali na višji nivo kozmetičnih storitev.

TERAPIJA KOŽE PHYTS

Kozmetika PHYTS nas uči drugačnega pogleda na problematiko kože. Imamo to moč in prednost, da nam ni potrebno prilagoditi kože izdelkom ( linija za mastno kozo, linija za zrelo kozo…) ampak lahko izdelke prilagodimo koži. Tako imamo v izboru paleto aktivnih in negovalnih učinkovin, ki jih med seboj oblikujemo tako, da v celoti zagotovimo potrebam vaše kože. Nega je pri nas torej terapija, ki pripelje do ravnovesja kože. Naš salon je učni salon za učenje nege obraza s kozmetiko PHYTS

Dermodiagnostika z analizo kože in svetovanjem: 18€
Individualna terapija kože: 52,30€

 

– ultrazvočno čiščenje je najnovejši aparat ki na neboleč način nadomesti grobo ročno globinsko čiščenje ogrcev. S pomočjo zvočne vibracije namreč odlušči lojni zamašek od pore ter ga potisne navzven. Ultrazvok nadomesti mehanski potisk roke. Stranke prednost pripisujejo nebolečemu postopku, bolj pomembno pa je dejstvo, da zvočno čiščenje odstrani vse, če tako majhne lojne zamaške. Koža je tako dolgotrajno čista, maščobni plašč pa se ob pravilni nadaljni negi lažje obnovi.

Dodatek ultrazvočno globinsko čiščenje kože: 8€

 

– diamantni piling za problematiko aken, brazgotin, pigmentnih madežev, gub. Pomembno je, da se prilagodimo potrebam kože in terapijo opravimo v najmanj stresnem obdobju zanjo- pomladi ali jeseni. Postopek odstrani velik del povrhnjice kože, s tem pa kožo spodbudi k hitrejši obnovi. predlagamo ponavljanje postopka 4-8x v razmaku enega tedna.

Dodatek diamantni piling: 12€
Regeneracijska nega z diamantnim pilingom small: 160€
Regeneracijska nega z diamantnim pilingom midle: 216€
Regeneracijska nega z diamantnim pilingom maxi: 272€

DEPILACIJA S SLADKORNO PASTO

Je manj boleč  postopek odstranjevanja dlak. Na tradicionalen način odstranjujemo dlačice s potegom v smeri rasti. Tako se izognemo trganju dlak, bolečina pa je manjša. Pravilna priprava kože je nujna in posebej predpisana,saj ne povzroči prijema sladkorja na kožo in s tem ni poškodbe povrhnjice, ter kasnejšega vraščanja dlake. Naš salon je učni salon za Sladkorno depilacijo.

Depilacija brazil: 23€
Depilacija polovica nog: 27€
Depilacija cele noge: 36€
Depilacija pazduhe: 12€
Depilacija roke:19€

 

DEPILACIJA Z VOSKOM

NEGA KOŽE PHYTS

Nega kože s Francosko organsko kozmetiko PHYTS je posebno ritualno razvajanje. Poleg samih vrhunskih izdelkov, ki so potrjeni z cosmebio certifikatom je njihova posebnost tudi točno določen postopek nege. Enak po celem svetu. wellness razvajanje + popolna nega kože. Smo učni salon za nego s kozmetiko PHYTS.

Aqua Phyts: 77,4€
Phytssima: 75,3€
Reviderm:72,2€
Anti comedons: 69,4€
Enqullibre: 67,8€
Multivita: 78,1€
Panacee:88,4€

 

 

BOOSTANJE PHYTS

Hitre in ciljne nege kjer kombiniramo moč  PHYTS ampul ( koncentrirane aktivne učinkovine z namenom) z ultrazvočno absorbcijo. Za takojšno rešitev težav suhe, dehidrirane kože ali kot rešitev za vse tipe gubic.

Quickboost nege: 53,50€

 

DERMAPHYTS VIBRACIJSKA NEGA

Hitra nega s poudarkom na vibracijski tehniki, ki pospeši prekrvavitev in v trenutku potegne gubico. Za volumen, napetost. Prekrvavitev kožnih plasti pospeši kroženje zastalih tekočin in tako prepojenost celic s kisikom in hranilnimi učinkovinami, vzporedno pa se izvaja močan detox celic.

Dermaphyts small ( 5): 160€
Dermaphyts max( 10): 290€

PEDIKURA

Nega nog je pomemben dejavnik pri zdravju in dobremu počutju. Večinoma se odločimo za to vrsto storitve šele ko začutimo bolečino v obliki vraščenega nohta, kurjega očesa ali regad. Nega nog naj bo pomembna kot preventiva in si kot tako privoščite vsaj 2x letno.